Per Mygind

Per Mygind

Jeg anvender en kombination af healing og meditation for at hjælpe mine klienter med at opnå balance i krop og sind. Jeg har en empatisk og rolig tilgang og tilpasser behandlingerne til den enkelte klients behov.

Jeg arbejder med Den Nye Tids Energier og et nyt syn på bla Chakraer. Beskrivelsen nedenfor er en klassisk beskrivelse af chakraerne og jeg arbejder på at tilføje en beskrivelse, som matcher min måde at bruge dem på.

Hvad er chakraer? (Den klassiske beskrivelse)

Chakraer er energicentre i vores krop, som er placeret langs rygsøjlen. Ifølge den indiske filosofi og healingstradition er der syv hovedchakraer i vores krop, som repræsenterer forskellige aspekter af vores liv og personlighed.

Hver chakra er forbundet med en bestemt farve, et element og visse kropsområder, organer, følelser og tanker. Når chakraerne er åbne og balancerede, kan energien frit flyde gennem vores krop, og vi føler os sunde, glade og i harmoni med os selv og verden omkring os. Hvis chakraerne derimod er blokerede eller overaktive, kan det føre til forskellige fysiske, følelsesmæssige og åndelige ubalancer og sygdomme.

Chakraerne kan påvirkes og balanceres gennem forskellige metoder, såsom meditation, yoga, åndedrætsøvelser, akupunktur, krystalhealing, aromaterapi og mange andre teknikker. Det er vigtigt at være opmærksom på vores chakraer og arbejde med dem, så vi kan opnå optimal sundhed, trivsel og spirituel vækst.

Oversigt over de syv hovechakraer

Rodchakra (Muladhara):

Dette chakra er placeret ved bunden af rygsøjlen og repræsenterer vores forbindelse til jorden og overlevelse. Det er forbundet med farven rød og elementet jord.

 

Sakralchakra (Svadhisthana):

Dette chakra er placeret i underlivet og repræsenterer vores følelser, seksualitet og kreativitet. Det er forbundet med farven orange og elementet vand.

 

Solar Plexus-chakra (Manipura):

Dette chakra er placeret i maven og repræsenterer vores personlige magt og selvværd. Det er forbundet med farven gul og elementet ild.

 

Hjertechakra (Anahata):

Dette chakra er placeret i midten af brystet og repræsenterer vores kærlighed, medfølelse og forbindelse til andre. Det er forbundet med farven grøn og elementet luft.

 

Halschakra (Vishuddha):

Dette chakra er placeret i halsen og repræsenterer vores kommunikationsevner og udtryk. Det er forbundet med farven blå og elementet æter.

 

Pandechakra (Ajna):

Dette chakra er placeret mellem øjnene og repræsenterer vores intuition og indre visdom. Det er forbundet med farven lilla eller indigo.

 

Kronechakra (Sahasrara):

Dette chakra er placeret i toppen af hovedet og repræsenterer vores forbindelse til det guddommelige og vores åndelige formål. Det er forbundet med farven violet eller hvid.

Chakrahealing

Modtag en healing af dine chakraer. Dette er den samlede playliste for healinger af dine chakraer.

Du kan se alle videoerne i rækkefølge, eller vælg den eller de videoer, som du føler dig tiltrukket af.

Videoer:

Præsentation
Rodchakra
Harachakra
Solar Plexus
Hjertechakra
Halschakra
Pandechakra/Det tredje øje
Kronechakra
Energiudveksling chakraerne imellem.