Udvalgte spirituelle rejser

I mit galleri ser du billeder fra udvalgte spirituelle rejser, som jeg har været på. Nogle af rejserne har været som en del af ferie de pågældende steder, imens andre har haft energiarbejdet og det spirituelle som primært fokus.

Pilgrimsrejse til Assisi 2022

Den her tur var et stort spring. Jeg var afsted alene for første gang. Men det mærkes til at det var sådan det skulle være. Så sådan blev det. Og jeg havde en FANTASTISK tur med masser af indre og ydre arbejde.

Kommende tur til Assisi

Min kollega og samarbejdspartner Kamilla Landsholt og jeg er i gang med at planlægge en pilgrimsrejse til Assisi i efteråret 2023, som vil blive åben for deltagere. Med os vil vi have Marianne Lane som gæsteunderviser. Følg os på facebook for at læse mere, når vi slår muligheden op.

Energiarbejde på Malta 2022

I 2022 gik turen til Malta. Jeg vidste hjemmefra, at der vil være en del energiarbejde og jeg havde forberedt mig med min kollga og samarbejdspartner Kamilla Landsholt. Også her modtog jeg en gave i form af Healingen “Nøglen fra Malta”.

Hos Sufimesteren i Bosnien 2021

Mit første møde med Bosnien kan næsten ikke beskrives. De dejligste mennesker, de smukkeste omgivelser og en energi fra De Bosniske Pyramider, som var noget ganske særligt. Jeg var afsted med læremester og kollega Marianne Lane. Af hensyn til Sufimesteren, er der ikke billeder af ham eller fra de ceremonier, som vi deltog i.

Kommende tur til Sufimesteren i Bosnien

Juli 2023 tager jeg med Marianne Lane til Bosnien og Sufimesteren som medhjælper. Du kan læse mere om turen her

Spirituel Rejse til Assisi 2019

Min første sådan rigtige spirituelle rejse var til Assisi i 2019. Det var her jeg åbnede til healingen “Erkendelsestilstanden fra Assisi”

20% rabat i hele juli 2024

Skal du ud at rejse? -Eller være herhjemme?

Lige meget hvad, så kan du i Juli spare 20% på mine guidede meditationer (Og miniforløbet “Det hellige Maskuline). Ved brug af koden:

Sommer24

Du kan downloade lydfilerne og tage dem med i flyveren. På stranden. Eller i sauna.