Ja Tak Healing online maj

125,00 kr.

Deltag i “Ja Tak Healing online” i maj<3
Der er healinger følgende dage:
7/5
14/5
21/5
28/5
Healingerne ligger hver søndag kl 16.00 – 16.30 – Med mindre andet er angivet
OBS – Du modtager link til facebookgruppe for deltagere i fakturaen

Beskrivelse

Deltag i “Ja Tak Healing online” i maj <3

Du får guidning og vejledning, samt nogle ord om energien og arbejdet. Ordene og guidningen kan åbne for en forståelse, som så kan åbne for yderligere og dybere healing. Jeg er på online og du er velkommen til at skrive spørgsmål og delinger imens. Derudover får du ubegrænset adgang til videoen med healing, så du kan se den lige så mange gange, som du har lyst. Det betyder også at du ikke nødvendigvis skal være med på tidspunktet, men kan se og modtage healingen, som det passer dig bedst ❤
Der er healinger følgende dage:
7/5
14/5
21/5
28/5
Healingerne ligger hver søndag kl 16.00 – 16.30 – Med mindre andet er angivet

Om Ja Tak Healing Online

Hvis du har brug for at blive guidet kan du deltage i Ja Tak Healing Online. Det koster 125,- for at deltage i den aktuelle måneds healinger. (fire – fem pr måned). I online-versionen får du adgang til en livestream hvor du bliver guidet og hvor du har mulighed for at komme med delinger undervejs. Livestreamen vil også være tilgængelig på replay, så du kan deltage forskudt eller gentage healingen efter behov. Nogle gange vil healingen være kombineret med lysarbejde for Jorden. Du behøver ikke at melde dig til i starten af en måned – Melder du dig til senere, vil du kunne se de afholdte healinger på replay og deltage i de resterende healinger live.
Du tilmelder dig på www.2023.permygind.dk. Den passive modtagelse af healing I det du er i gruppen vil der, selvom du ikke siger “Ja Tak” til healingen, være et felt hvor du går og modtager “healings-dryp”. En mildere form for healing en de to andre versioner. Om Healingerne Healingerne der bliver brugt er inden for Den Nye Tids healinger. De er sikre og du får kun healet på / åbnet for det, som du er klar til at slippe. Jeg åbner altid intuitivt for healingen og lader det højeste og bedste komme ind.
Du kan deltage i den gratis Version af Ja Tak Healing her:

Om den gratis version

D en gratis healing som gives hver søndag kl 16.00 – 16.30 (Ferier undtaget) i Facebookgruppen Gratis Healing og Lysarbejde. Healingen gives uden kontakt.
Sådan får du healing (Gratis)
Du tilmelder dig begivenheden for healingen og så er du med <3 Du vil få den bedste oplevelse af healingen, hvis du bevidst tager imod på tidspunktet. Men det er også muligt at lave andre ting imens og så vil energien flyde til dig i baggrunden. Hvis du er bevidst med, kan du sætte dig et par minutter før start et roligt sted. Du kan have dine øjne åbne eller lukkede og deet gør ikke noget hvis du falder hen (Det kan være tegn på at healingen arbejder dybt). Fordi du ikke bliver guidet, er det en god idé at gå ind i healingen med et åbent og nysgerrigt sind. Der er ikke to healinger, der er ens, så du kan ikke på forhånd vide hvor og hvordan du mærker arbejdet. Men med en nysgerrighed giver du plads til at healingen kan arbejde lige der, hvor du har brug for det. Det er en god idé både under og efter healingen at drikke vand.

Om Per Mygind

Jeg  anvender en kombination af healing og meditation for at hjælpe mine klienter med at opnå balance i krop og sind. Jeg har en empatisk og rolig tilgang og  tilpasser behandlingerne til den enkelte klients behov.

Læs Mere