Picture of Per Mygind

Per Mygind

Jeg anvender en kombination af healing og meditation for at hjælpe mine klienter med at opnå balance i krop og sind. Jeg har en empatisk og rolig tilgang og tilpasser behandlingerne til den enkelte klients behov.

Et opslag fra Kamilla Landsholts og min facebookside.

I efteråret 2023 tage vi til Assisi for at lave indre energiarbejde. Et retreat i form af en “Personlig pilgrimsrejse i fællesskab”

Vi er i gang med at lægge planer 🧙‍♀️🧙‍♂️
Per har flere gange besøgt Assisi og lavet indre og ydre energiarbejde, senest i 2022 som en moderne pilgrimsrejse 🌿🙏
Kamilla har et træk til Assisi og energien. Uden at have været der, har hun alligevel oplevelsen af nær forbindelse med området og klosterlivet 🌿🙏
Vi har længe talt om at skulle dertil i forlængelse af vores samarbejde, og nu er vi så småt i gang med at planlægge en rejse, som bliver åben for deltagelse 💗
Vi kommer til at stå for hovedparten af energiarbejdet/holde feltet – og i støbeskeen er, at vores kære kollega og mentor Marianne Lane, tager med og bidrager som gæsteunderviser.
Marianne har flere gange afholdt kurser, retreats og lavet energiarbejde i Assisi 💗
Vi skal have flere ting på plads først, men lige pludselig – 🤩 – så åbner vi for muligheden for tilmelding til en spirituel rejse til Assisi, Italien – i efteråret 2023 – med guidede meditationer, healing, udflugter og hvad vi ellers kan finde på.
Det overordnede tema, der indtil nu har åbnet sig, er:
En moderne personlig pilgrimsrejse, i fællesskab 💫🧚‍♀️💫
Måske har du, ligesom os, et særligt træk til Assisi – eller fornemmelse af healing og muligheder, rejsen vil kunne åbne i dig?
Måske er det med os, du skal afsted? 🧚💕
Vi glæder os til at åbne for energien og gå i gang med planlægningen for alvor – og ikke mindst til at besøge Assisi 💗

20% rabat i hele juli 2024

Skal du ud at rejse? -Eller være herhjemme?

Lige meget hvad, så kan du i Juli spare 20% på mine guidede meditationer (Og miniforløbet “Det hellige Maskuline). Ved brug af koden:

Sommer24

Du kan downloade lydfilerne og tage dem med i flyveren. På stranden. Eller i sauna.