Picture of Per Mygind

Per Mygind

Jeg anvender en kombination af healing og meditation for at hjælpe mine klienter med at opnå balance i krop og sind. Jeg har en empatisk og rolig tilgang og tilpasser behandlingerne til den enkelte klients behov.

Ashtatara og Hvide Ørn -Og når klokken slår 11:11

Længere nede skriver jeg lidt mere om Ashtatara, men først min historie.

Ashtatara og Hvide Ørn. Mine nye guider.

Stille og roligt, som mit klarsyn udvikler sig, får jeg lettere ved at opfange de små signaler, som viser sig i hverdagen. Jeg har noget tid haft på fornemmelsen at jeg har fået to nye guider. Den ene er Hvide Ørn og ham var jeg sikker på. Den anden troede jeg i første omgang var Ærkeenglen Metatron. Men det var det ikke, fik jeg at vide af min mester Marianne Lane. Hun kunne ikke sigen hvem. Det var min egen opgave. Men jeg fik at vide, at det var en feminin energi.

Allerede samme aften, slog det mig. Ashtatara! Jeg skrev med det samme til Marianne og hun kunne sige at det var hende, som sammen med Hvide Ørn var kommet til mig, som guider.

Det de to guider står for er “Visdom om mennesket” og “omkodninger af DNA”. Sikken et makkerpar at have med sig. Jeg er meget spændt på, hvad det kan føre med sig.

Når klokken slår 11:11

I en lang periode har jeg kigget på mit ur kl 11:11. Altså ikke med vilje.. Jeg måtte selvfølgelig google, hvad det betød. For jeg vidste at det betød noget. I det store hele, skriver folk rundt omkring på nettet at det er englene, som vil i kontakt med én. Derfor troede jeg at  det var Ærkeenglen Metatron, som var på spil. (Jeg havde kort tid inden været på et kursus, hvor Metatron spillede en stor rolle). Og det passede meget godt på mine oplevelser.

Da jeg så fandt frem til at det var Ashtatara i stedet for Metatron, måtte jeg jo i gang med at google igen! -Jeg har hørt om Ashtatara før, men jeg måtte jo finde ud af, om der var en sammenhæng mellem hende og 11:11.

Og sørme om der ikke var! -Der er faktisk ikke så meget info om hende på nettet, men noget af det jeg fandt var Jonette Crowley som bl.a. har skrevet bogen Soul Body Fusion (Krop og sjæl i harmoni, på dansk), som den 11-11-11 var på Malta, hvor hun kanaliserede Astatara.

 

Ashtatara er, hvad jeg har fundet finde om hende,  en gudinde fra Atlantis. Hun er muligvis “Gudinden over dem alle”. Eller sagt på en anden måde er hun en af de første feminine energier, som senere har udviklet sig til bl.a. Isis, Kwan Yin og Moder Maria. Hun har stor betydning for menneskets udvikling i “Den Nye Tid”, som vi er i nu.

 

Hvide Ørn.

Hvide Ørn er den anden af mine nye guider. Navnet Hvide Ørn kommer fra hans seneste inkarnation på jorden, hvor han var indianerhøvdingen Hvide Ørn for Ponca-stammen.

Og fordi Hvide Ørn har været inkarneret på jorden for ikke så længe siden har han en visdom om mennesket, som andre guider ikke har. Nogle guider, har aldrig gået på jorden, eller også er det længe siden.

Her kan du læse mit blogindlæg fra da Hvide Ørn begyndte at kommunikere med mig.

Ovenstående er skrevet før jeg vidste at det var ham. -Selvom jeg da havde en lille mistanke 🙂

20% rabat i hele juli 2024

Skal du ud at rejse? -Eller være herhjemme?

Lige meget hvad, så kan du i Juli spare 20% på mine guidede meditationer (Og miniforløbet “Det hellige Maskuline). Ved brug af koden:

Sommer24

Du kan downloade lydfilerne og tage dem med i flyveren. På stranden. Eller i sauna.