Picture of Per Mygind

Per Mygind

Jeg anvender en kombination af healing og meditation for at hjælpe mine klienter med at opnå balance i krop og sind. Jeg har en empatisk og rolig tilgang og tilpasser behandlingerne til den enkelte klients behov.

Helbrederne – Fup eller fakta? -Her er min mening.

Fup eller fakta? I ‘Helbrederne’ følger vi en række alvorligt syge, der går i alternativ behandling, mens skeptiske læger følger med på sidelinjen.

Helbrederne

Sådan præsenterer TV2 deres programrække “Helbrederne” om alternativ behandling og det er et spørgsmål, som folk faktisk sjældent spørger sig selv om.

Link til TV2s programside.

Og hvordan kan det så være, når alternativ behandling er sådan en varm kartoffel?

Fup eller fakta

Jo, det kræver at man ser sagen fra begge sider. Det gælder sådan set både modstandere og os alternative behandlere. Oftest har man en holdning, som enten er for eller imod, så valget om “fup eller fakta” er tit truffet på forhånd. Der er selvfølgelig også de, der er i tvivl, som kan blive skubbet i den ene eller den anden retning.

Alternativ behandling er ikke en religion eller en pengemaskine. Når det er sagt findes der også nogle, som gør det til enten en religion, hvor deres metode er den eneste og bedste vej frem (i deres øjne) eller en pengemaskine. De er desværre med til at give alternativ behandling et blakket ry.

Fokus på alternativ behandling

At TV2 med “Helbrederne” sætter fokus på alternativ behandling, synes jeg er godt. Det er et skridt i den mener jeg) rigtige retning. Jeg ved dog ikke hvor meget det ændrer på folks holdning. Er man modstander af alt alternativ behandling, tror jeg ikke engang at man ser programmet. Man taler muligvis med store, sure ord om at det er noget pjat og svindel, selvom man ikke har givet det en chance.

Men bare det at der kommer mere fokus på alternativ behandling, er godt, så har du nemlig muligheden for at vælge. Du har muligheden for at se “Helbrederne” eller nogle af de andre programmer eller artikler, som kan findes flere og flere steder og tage stilling. Måske du endda har mod på at prøve? Jeg mener: Hvordan kan man sige “det virker ikke”, når du ikke har prøvet det?

Du kan prøve en gratis healing her:

 

Bliver du så helbredt efter sådan en healing?

Nej. Alternativ behandling er ikke en mirakelkur (selv om det nogle gange kan fremstå sådan). Healinger går ind og støtter dig og dit system i at blive en bedre version af dig selv. Så har du brækket et ben, skal du ikke gå til en healer, men en tur på hospitalet og få gips på. Og der er ikke en universel healing, som klarer alt. Der er mange forskellige slags healinger og den ene gør noget, den anden ikke gør.

Healingen i videoen ovenover hjælper din krop og sjæl til at komme i harmoni. Og allerede der, er der måske nogle der tænker “Hov hov, hvad er nu det”! -Men jeg synes du skal give det en chance. For selvom du måske ikke tror på at vi har en sjæl, så er det en behagelig måde at slappe af på. Og afslapning er sundt 🙂

Hvor healing kan hjælpe

Nogle af de steder, hvor healing er effektiv er til personlig udvikling, mod uro og stress og som støtte til at træffe svære beslutninger.

Har du mod på at prøve?

Måske er du en af dem, som er i tvivl. Og det er godt. Få prøvet nogle ting af. Vær lidt mere i tvivl. Få prøvet flere ting af. Og fortsæt indtil du kan sige om det virker eller ej. (Det sker en gang imellem at jeg tager en panodil, som ikke virker, men det afholder mig ikke fra at tro på at de rent faktisk kan have en effekt på mange).

Så er det fup eller fakta? -Det ved du, når du har prøvet det nogle gange.

Husk at der er rigtig mange grene inden for alternativ behandling, selvom healing er mit fokusområde. Medicinsk cannabis, stenmassage og akupunktur er nogle af de mere accepterede  alternative behandlingsformer.

Helbrederne kommer

Der kommer flere og flere muligheder for at prøve en eller anden form for alternativ behandling, så det er bare med at komme i gang 🙂 Meditation og mindfulness er nogle af de ting, du godt kan få ind i en travl hverdag og mærke effekten af uden at det koster dig noget.

Du kan for eksempel prøve mine gratis online meditationer med indlagt healing og meditationsmusik.

Link til de helende toner

Og sidst men ikke mindst

Ja, jeg kan heale.

Og ja, jeg kan mærke det. Jeg er faktisk slet ikke i tvivl.

Du kan bestille en behandling, her.

Og her kan du læse lidt mere om mine metoder.

Kram, Per