Picture of Per Mygind

Per Mygind

Jeg anvender en kombination af healing og meditation for at hjælpe mine klienter med at opnå balance i krop og sind. Jeg har en empatisk og rolig tilgang og tilpasser behandlingerne til den enkelte klients behov.

The secret -Om intention, manifestation og en fjer

For nogle år siden (fire, måske endda fem) læste jeg bogen “The Secret”, som kort fortalt handler om at du kan manifestere dine ønsker. Få ting til at ske. Blot ved at sende ønsket ud til universet. Det var før jeg for alvor begyndte min spirituelle rejse og udvikling, som startede i februar 2015. Jeg prøvede selvfølgelig nogle ting af, men uden den store succes. “Nå”, tænkte jeg. “så må jeg hellere finde på noget, som egentlig ville være meget simpelt for universet at sende”. Så jeg sendte et ønske af sted om at modtage en fjer. En sort fjer med en hvid prik i toppen. Det må da kunne lade sig gøre. Jeg ville oven i købet være godt tilfreds med et billede af sådan en fjer. Eller en sort fjer med en fugleklat på. Det må da være til at skaffe for universet?

Det skal lige siges at der næsten ikke er grænser for i “the secret” hvad man kan ønske og manifestere.

Og jeg har holdt øje i de fire/fem år, der er gået. Faktisk har jeg prøvet at google “sort fjer med hvid prik”, men uden held. Måske mit billede har gode odds i googles billedsøgning 😉 Jeg har ikke set noget, som bare kunne minde en lille smule om det, som jeg ønskede.

Og lige pludselig, forleden dag fandt jeg en i min egen have. Utrolig tæt på det billede jeg har haft i hovedet i flere år. Og der er jeg sådan indrettet at jeg (også) tror på tilfældigheder. Jeg mener: Fugle flyver jo rundt og taber fjer uanset om vi ønsker det eller ej. Men jeg blev alligevel glad og en smule fjollet. Nu var den der jo.

Nu er universet (og vores guider og hvad der ellers er “derude”) jo så sådan indrettet, at hvis der er et budskab, som skal igennem til os, så kommer det igennem. Et lille hint til at starte med forvandler sig hurtigt til et stort vink med en vognstang eller et flot neonskilt, som vi bare ikke kan gå uden om. Og her vil jeg selvfølgelig frem til, at to dage efter at jeg havde fundet fjeren, fandt jeg sørme én til. Også i min have og også det rigtige udseende. Det er ikke et tilfælde. Desværre mistede jeg den anden fjer igen, da den faldt ud af min lomme og muligvis er blevet kørt over af plæneklipperen… Men min kone så den og det er godt nok for mig 🙂

Og hvorfor har jeg så fået “sendt” de to fjer nu? -Ja, det må guderne vide 🙂

 

En sidste tanke:

Måske får du ikke alt hvad du ønsker dig. Men gør det noget? Du er guidet og støttet i din hverdag og på din livsvej. Det vigtigste ønske er at følge den vej, som er banet for dig. Og det behøver du ikke engang at ønske. Det sker.

Men du kan godt gå imod din vej og træde uden for stien, hvis du ønsker det forkerte og gør hvad du kan for at få det til at gå i opfyldelse. Men så bliver det hårdt. Så pas på hvad du ønsker. Måske går det i opfyldelse 🙂

Hvis du vil læse mere om “The secret”