Picture of Per Mygind

Per Mygind

Jeg anvender en kombination af healing og meditation for at hjælpe mine klienter med at opnå balance i krop og sind. Jeg har en empatisk og rolig tilgang og tilpasser behandlingerne til den enkelte klients behov.

Bevidstheds- og hjernehealing

https://per-mygind.dk/produkt/bevidstheds-og-hjernehealing-per-mygind/

En deling fra en klient, som har modtaget en “Bevidstheds- og hjernehealing”.

Først kunne jeg mærke, at der skete noget i vestre side af mit hoved. Jeg kan ikke helt beskrive fornemmelsen, men sådan overaktivitet og varme. Herefter oplevede jeg en dunkene, næsten hovedpine-agtig fornemmelse i, hvad jeg tror er, en af de blodførende ‘ledninger’ op til hjernen. Det var i hvert fald den fornemmelse, jeg fik. Siden rykkede ‘smerten’ ned i kæben på højre side. Jeg har en tand, som står til snarlig rodbehandling og den gav ‘lyd’ fra sig med pulserende rytme. Det var en slags smerte, men ikke ubehageligt, nu jeg vidste at Per arbejdede med mig. Der blev siden roligt igen og jeg forsøgte at mærke efter nye forandringer. Næst efter fik jeg et billede af, at min hjerne blev taget ud af kraniet. Det lyder makabert, men det var en okay fornemmelse, for inde i hovedet var lyst og rummeligt. Lidt som at være på en kunstudstilling med hvide vægge og massere af plads, men også en lidt rungende lydoplevelse. Efter at have inspiceret atmosfæren blev hjernen sat tilbage på plads og jeg trådte ud af oplevelsen igen og tilbage i min krop.
Den time som healingen varede gik hurtigt og jeg mærkede faktisk – uden at vide klokken, at det lakkede mod enden. Henimod slutningen af healingen oplevede jeg varme omkring mine knæ og en summende fornemmelse i min krop.

Der kom et par tilføjelser senere:

Hov, der var også modstanden. Den sad i brystet. Og noget sorg som dukkede op – eller tristhed. Men den forsvandt hurtigt igen.
Modstanden var sådan en frem-og-tilbage skubbe oplevelse. Om det handlede om ikke at ville/kunne tage imod hjælp eller om det handler om min on-going kamp med systemet, ved jeg ikke. Men der var modstand på noget.

Og:

Gud ja, så var der også oplevelsen på ørerne. Du kender oplevelsen når man letter med fly. Det føles som om at en hjerne er ved at hoppe ud af hovedet og man for propper i ørerne.

Bevidstheds- og hjernehealing varer omkring en time og koster 450,- Du modtager healingen som fjernhealing og efterfølgende taler vi sammen over telefon eller Skype.

20% rabat i hele juli 2024

Skal du ud at rejse? -Eller være herhjemme?

Lige meget hvad, så kan du i Juli spare 20% på mine guidede meditationer (Og miniforløbet “Det hellige Maskuline). Ved brug af koden:

Sommer24

Du kan downloade lydfilerne og tage dem med i flyveren. På stranden. Eller i sauna.