Per Mygind

Per Mygind

Jeg anvender en kombination af healing og meditation for at hjælpe mine klienter med at opnå balance i krop og sind. Jeg har en empatisk og rolig tilgang og tilpasser behandlingerne til den enkelte klients behov.

Kroppens Hellige Rum – Kom i kontakt med dit autentiske selv

Minikursus v. Per Mygind
Fredag kl. 15.00 – 16.45 i Kræmmerstuen

Minikursus på daninfos Krop, Sind og Ånd messe i Aalborghallen d. 1, 2. og 3. marts 2019. -Du kan møde mig hele weekenden på stand 3, som jeg deler med Marianne Lane og Solveig Maria Radut. Der vil være prøvehealinger.

På dette minikursus lærer du at komme ind i Kroppens Hellige Rum. Et punkt inde i dig selv, hvor du på en og samme tid får adgang til mødet med dig selv samt en åbning til din sjæls visdom. Kurset består af meditation, øvelse og en åbning til muligheden for fremover at komme ind i netop det punkt igen.

Det magiske ved dette punkt er, at du kan komme længere og længere ind. Ja faktisk fortsætter det i det uendelige! Og for hvert lille skridt du tager ind i dig selv åbner der sig nye muligheder for selvudvikling og indsigter.

Efter minikurset kan du bruge dette Rum til selvhealing, selvfordybelse/meditation, kontakt til det åndelige og til at finde ro i en stresset hverdag.

Det kræver ingen forkundskaber at deltage.

Per Mygind

er healer og lysarbejder samt musiker ved siden af.

Jeg startede på min rejse ud i den, for mig ukendte men dog alligevel tiltrækkende spirituelle verden for ganske få år siden. Og sikke en fart det har taget. Jeg arbejder nu med mennesker, udfordringer og en personlig udvikling, som jeg i min vildeste fantasi ikke havde drømt om at jeg skulle komme til at arbejde med. -Og rejsen er langt fra slut endnu.

Optimized with PageSpeed Ninja