Picture of Per Mygind

Per Mygind

Jeg anvender en kombination af healing og meditation for at hjælpe mine klienter med at opnå balance i krop og sind. Jeg har en empatisk og rolig tilgang og tilpasser behandlingerne til den enkelte klients behov.

Behandling af stress

Behandling af stress kan bestå af mange ting og jeg tror ikke der er et entydigt svar, når først man er stressramt. Men jeg har lavet en liste over råd og vejledning ud fra mit syn på stress.

 

Hvad er stress?

Set fra et alternativt synspunkt.

Stress er en tilstand i kroppen og når jeg forbinder mig til en med stress, føles det ubehageligt. En meget kraftig æv-følelse, et pres i halsen, et press i brystet, en energi-tomhed eller følelsen af at være drænet. Alt sammen er fornemmelser i kroppen i forhold til stress.

Du kan sammenligne det med en motor, som arbejder mere end den er beregnet til og jo længere den er på overarbejde, desto mere bliver den slidt.

Krop og sind hænger sammen ud fra et holistisk synspunkt, så når jeg siger at stress er en tilstand i kroppen, er det ikke helt rigtigt. Stress er en tilstand i mennesket. En tilstand hvor kroppen er overbelastet og en tilstand hvor sindet og tankerne “har fået nok”. Stress er nært forbundet med depressive tilstande og stress kan blive til depression, hvis det for lov til at udvikle sig.

 

Behandling af stress

Jeg vil og må ikke som alternativ behandler fraråde at søge læge omgående, hvis du har mistanke om stress. Det er vigtigt med behandling fra det etablerede system. Men en læge vil nok anbefale at du:

Får slappet af

Får sluppet det, som stresser dig

Får frisk luft

Får motion

Får talt med dine nærmeste om det

Og sikkert meget mere.

 

Med min baggrund som alternativ behandler kan jeg kun være enig i ovenstående, men hvordan? Hvordan får man sig lige “taget sammen” til at gøre noget godt for sig selv, når man er ramt af stress? -Hvis man er hårdt ramt, er der lang vej fra sofaen og ud i skoven eller parken. Og det er der ikke noget forkert i. Det er nemlig sådan stress fungerer. Som en stopklods der stopper motoren efter bedste evne inden den brænder sammen.

Meditation og healing til behandling af stress

Jeg kan naturligvis byde ind med alternative behandlinger af stress, som et supplement.

 

Bl.a. kan jeg tilbyde:

Forskellige healinger beregnet til stresstilstande i kroppen. (Personlig healing eller forløb over Skype eller telefon)

Healinger som støtter dig på vej ud af dit stressforløb. (Personlig healing eller forløb over Skype eller telefon)

Et personligt stykke meditationsmusik med indlagt healing. (Lydfil til download)

 

Hvis du er i tvivl om hvad du har brug for, er du velkommen til at kontakte mig enter pr telefon eller mail.

(Gå til kontaktoplysninger)

 

Og virker det så?

Jeg har gode erfaringer hvor healingen og meditation har hjulpet allerede efter første behandling. Jeg har dog også eksempler på, at der skal meget mere til end bare en, to eller tre behandlinger. Healing er  som sagt et supplement, som kan støtte og få dig tilbage på sporet.

Hvis du er åben over for det alternative, vil jeg anbefale dig at prøve en healing eller en personlig meditation.

 

Per Mygind