Gratis Healing og Lysarbejde

Ja Tak Healing hver søndag

Ja Tak Healing er en gratis healing som gives hver søndag kl 16.00 – 16.30 (Ferier undtaget) i Facebookgruppen Gratis Healing og Lysarbejde. Healingen gives uden kontakt.

Smagsprøve

Ja Tak Healing Online d. 23/10 – 22

Her kan du få en smagsprøve på energien i Ja Tak Healing (gratis). Den gratis version er normalt uden video.

Deltager du i Ja Tak Healing Online (betalt version) er dette et eksempel på, hvordan det foregår med livestream og guidning.

Sådan får du healing - Gratis Ja Tak Healing

Du tilmelder dig begivenheden for healingen og så er du med <3 Du vil få den bedste oplevelse af healingen, hvis du bevidst tager imod på tidspunktet. Men det er også muligt at lave andre ting imens og så vil energien flyde til dig i baggrunden. Hvis du er bevidst med, kan du sætte dig et par minutter før start et roligt sted. Du kan have dine øjne åbne eller lukkede og deet gør ikke noget hvis du falder hen (Det kan være tegn på at healingen arbejder dybt). Fordi du ikke bliver guidet, er det en god idé at gå ind i healingen med et åbent og nysgerrigt sind. Der er ikke to healinger, der er ens, så du kan ikke på forhånd vide hvor og hvordan du mærker arbejdet. Men med en nysgerrighed giver du plads til at healingen kan arbejde lige der, hvor du har brug for det. Det er en god idé både under og efter healingen at drikke vand.

Ekstra mulighed - Ja Tak Healing Online

Hvis du har brug for at blive guidet kan du deltage i Ja Tak Healing Online, som er en betalt version af samme healing. Det koster 125,- for at deltage i den aktuelle måneds healinger. (fire – fem pr måned). I online-versionen får du adgang til en livestream hvor du bliver guidet og hvor du har mulighed for at komme med delinger undervejs. Livestreamen vil også være tilgængelig på replay, så du kan deltage forskudt eller gentage healingen efter behov. Nogle gange vil healingen være kombineret med lysarbejde for Jorden. Du behøver ikke at melde dig til i starten af en måned – Melder du dig til senere, vil du kunne se de afholdte healinger på replay og deltage i de resterende healinger live. Du tilmelder dig “Ja Tak Healing Online” på knappen nedenfor.

Passiv modtagelse af healing

I det du er i gruppen vil der, selvom du ikke siger “Ja Tak” til healingen, være et felt hvor du går og modtager “healings-dryp”. En mildere form for healing end de to andre versioner.

Om healingerne i Ja Tak Healing

Healingerne der bliver brugt er inden for Den Nye Tids healinger. De er sikre og du får kun healet på / åbnet for det, som du er klar til at slippe. Jeg åbner altid intuitivt for healingen og lader det højeste og bedste komme ind.

Guider og bevidstheder i healingen

Det sker, at der dukker nogle guider op undervejs. Den kan bland andre være Tempelridderne/Tempelridderfeltet. Kristusbevidstheden. Clara og Frans af Assisi.

Gærestehealere

En gang imellem vil Kamilla Landsholt være med som enten afløser eller medhealer, hvor vi begge har healet. Kamilla og jeg har et tæt samarbejde og er vant til at lave energiarbejde, ceremonier og hgive healinger sammen. Du kan læse mere på www.nytidshealing.dk.

Det med småt

Der er ikke rigtigt noget. Hvis du deler i gruppen og det er en deling, som kunne være god at dele med andre udenfor gruppen, vil jeg ikke gøre det uden at have spurgt om lov (og fået lov). Gruppen er en lukket facebookgruppe og det er kun medlemmer, der kan se, hvad der bliver skrevet.

Per Mygind er administrator for gruppen og formidler af healingerne.

Gruppen er ikke til reklamer for medlemmernes egne aktiviteter. Der henvises til bl.a. “Nordisk Netværk”.

Om Per Mygind

Jeg anvender en kombination af healing og meditation for at hjælpe mine klienter med at opnå balance i krop og sind. Jeg har en empatisk og rolig tilgang og tilpasser behandlingerne til den enkelte klients behov.

En session kan hjælpe med at:
Reducere stress og angst
Forbedre søvnkvaliteten
Øge følelsen af velvære og harmoni
Forbedre relationer og kommunikation
Fjerne negative tankegang og følelser
Hjælpe med at finde og følge ens livsformål
Hjælpe med at komme af med fysiske smerter
Sessionerne er online, og det giver fleksibilitet og mulighed for at have sessionen fra dit eget hjem.

Endvidere, får du optagelsen af sessionen tilsendt, hvilket kan være nyttigt, da du kan genlytte til sessionen og reflektere over det, der blev sagt og det, du fik ud af det.

Derudover kan du få ekstra støtte fra healingen ved gentagelse.

Der er mulighed for enkelte sessioner og individuelle forløb.