Shamanportalen

Samarbejde med Kamilla Landsholt og Christa Malherbe

Shamanportalen arbejder med portaler og visdomsfelter fra de jordiske og kosmiske kanter. Vi bruger naturens nærvær og åbner energien på kraftsteder og energilinjer, som en bro ind i den nye tids bevidsthed og muligheder

Ny Tids Healing

Mit arbejde med Kamilla Landsholt

En gang imellem møder man nogen, hvor et spirituelt samarbejde på tværs virker helt rigtigt. Sådan var det også med os – et samarbejde, hvor vi inspirerer og støtter hinanden, både i energien og det konkrete arbejde. Vi ønsker at vores klienter kan mærke vores begejstring, og blive en del af vores fællesrum for en stund.

Hjertelig velkommen til vores fælles univers.

Kamilla og jeg har arbejdet sammen i nogle år efterhånden og i det arbejde har vi åbnet for healinger som “Dit Hellige Rum” og “Helhedstilstanden”. Udover vores healinger og sessioner laver vi Moderne Shamanistisk lysarbejde for Jorden. Både under vores gratis nymånehealinger men også i form af ceremonier og portalarbejde..

Marianne Lane

Peaceful Powerful Help, energiarbejde og spirituelle rejser

Marianne er min chef, min mentor og i det hele taget grunden til at jeg er hvor jeg er i dag. Derfor er det også ekstra fantastisk at have fået muligheden for samarbejde med hende. Jeg har været fast afløser for Marianne i de månedlige healinger i Peaceful Powerful Help. Ellers har jeg også været afløser i “I Den Moderne Shamans Fodspor”, “Onlinekursus i Klarsyn” (Med Christa Malherbe) og “Frisættelse af De Gamle Koder” (med Kamilla Landsholt).

Marianne og jeg har også lavet to meditationer sammen, hvor Marianne guider og jeg har stået for musikken.

Ellers har jeg været med på flere af Mariannes spirituelle rejser. I juli 2023 tager jeg igen med Marianne til Bosnien, hvor jeg er med til at holde arbejdet. Og i støbeskeen kommer der et retreat til Assisi i efteråret 2023, som afholdes af Kamilla Landsholt og mig hvor vi har fået Marianne med som gæstelærer.

Overbygningen

Mit arbejde med mine tidligere medstuderende

Efter vi blev uddannet Moderne Shamaner af Den Nye Tid på Visdomsskolen for Moderne Shamanisme har vi holdt kontakten ved lige i gruppen. Vi mødes både i den virkelige Verden og laver energiarbejde, hvor vi i fællesskab åbner for nye muligheder. Ellers støtter vi hinanden med healing, lys og ord i det daglige.

Et hold af forskellige mennesker, men alle med særlige kompetencer og evner inden for det spirituelle. Og netop forskelligheden gør at vi er powerfulde, når vi er sammen. Min lille spirituelle familie.

Alle de andre

Listen er naturligvis meget længere

Men nu har jeg fremhævet dem, som jeg arbejder mest sammen med. Jeg har hele tiden udvekslinger i virkeligheden og energien med andre dygtige Healere, Shamaner og Lysarbejdere. I energien og i virkeligheden. Ingen nævnt, ingen glemt. Men en stor taknemmelighed til alle.

Optimized with PageSpeed Ninja