Mød Det Maskuline

På denne side finder du en gratis healing samt mulighed for personlige sessioner inden for temaet “Mød Det Maskuline”

Personligt Miniforløb - Mød Det Maskuline

Mød det maskuline – Personligt forløb – to healinger


Kan gives online eller ved personligt fremmøde i Hadsund
Sessionerne optages på lydfil, som du får tilsendt efterfølgende
Der går op til to måneder imellem de to sessioner
Pris 1.050,- Beløbet kan deles op i to
I tiden imellem de to healinger vil jeg bidrage med støtte til din proces
Jeg anbefaler dig at se “Mød det maskuline – Healing uden ord” til en start. Det virker som en klargørelse af dit system.

I de to personlige sessioner går healingen dybere og åbner for nye muligheder. Det skal siges at disse sessioner ikke er terapi, da jeg ikke er uddannet terapeut. Men du får mulighed for at dele, hvis du har behov. Disse delinger fra oplevelser med møder med det maskuline vil kunne folde nogle lag ud, så healingen kan nå dybere. Har du ikke lyst til, eller behov for at dele, er det også okay.

Healingen arbejder uden fordømmelse. Uden at sende bolden videre til virkelighedens møder med mænd og maskuline energier. Men den arbejder i dit system og kan forløse traumereaktioner, karmiske byrder, tankemønstre og forudindtagede holdninger og tidligere erfaringer.

Facebookopslag relateret til temaet

Mød Det Maskuline optakt – Opslag fra d. 3/2-24

Mødet med det maskuline – Især den grove, kantede version kan være en udfordring for mange kvinder. Det handler især om mænd, men kvinder kan også have en fremtoning, som er præget af den frembrusende maskuline energi.

Den bagvedliggende årsag for hvorfor du har reaktioner på den type  energi er i denne healing helt din egen. Healingen gives uden ord og uden fordomme og fordømmelse. Et rum i blød maskulin kærlighed åbnes og du inviteres til at træde ind i det møde. I denne healing handler det ikke om dine erfaringer, dine møder, din historie med det maskuline. Det handler om at vise dit system et rent og kærligt møde. Lære det, at den maskuline energi kan have en imødekommende form.

Mød Det Maskuline optakt – Opslag fra d. 4/2-24

Har du som kvinde svært ved at være i et forhold?

Reagerer dit system på den maskuline energi og dermed trækker sig tilbage?  Der kan være mange bagvedliggende årsager. Måske oplevelser fra barndommen. Måske tidligere forhold fra dit voksenliv eller ungdom. Måske er det noget du bærer fra slægten, som slet ikke er dit.

I “Mød det maskuline – Healing uden ord” åbnes der for muligheden for at træde ind i et møde med det blide og imødekommende maskuline. I det møde ligger der healing, som viser dit system at sådanne møder eksisterer. At sådanne møder er ok.

Mød Det Maskuline - Per Mygind

Mød Det Maskuline optakt – Opslag fra d. 5/2-24

Min energi og den energi du møder i “Mød det Maskuline”

Den energi jeg formidler er som sådan ikke min egen. Det er en universel ren maskulin energi. Dog har jeg en rolle i kraft af, at jeg formidler energien. Er du ny på min side, eller ved du ikke så meget om mig, har jeg fundet uddrag fra tilbagemeldinger og udtalelser, som du kan læse:

…Desuden er Per et utrolig behageligt menneske, så det føles meget trygt at være under behandling af ham.

Per udstråler et nærvær og en ro, som det er nemt at læne sig trygt ind i.

Hans rolige gemyt er tilmed meget trygheds- og tillidsskabende.

Mærker du alligevel en utryghed i at skulle deltage? Har du nogle erfaringer, som sidder så dybt i dig, at det vil være en udfordring at være med? -Oftest vil dit system reagere, ikke på mødet med det maskuline som sådan, men på healingen.

Der er noget trygt i at gå med det, som vi kender. -Også selvom det er noget der hæmmer og påvirker os i det daglige. Derfor kan du (dit energisystem) få en reaktion, fordi der er mulighed for at ændre ❤ Hold muligheden for deltagelse åben og prøv eventuelt at gå med tanken og indstillingen: “Ja, jeg vil gerne heales i forhold til mit møde med det maskuline” og se om der er noget, der løsner sig ❤

Du er hjerteligt velkommen ❤

Video: Også for Mænd