Healing i nærheden af Skørping

Jeg tilbyder 1:1 sessioner i mit hjem i Hadsund

Hadsund ligger kun en halv times kørsel fra større byer som Randers og Hobro. Og der er endnu kortere afstand fra byer som Skørping, Mariager og  Øster Hurup. Så selvom Hadsund er en mindre by, så dækker jeg et større område.

Jeg har tidlige afholdt alle mine sessioner online. Men nu åbner jeg for muligheden for at få en session hjemme hos min i centrum af Hadsund. Der er gode parkeringsmuligheder lige uden for døren. Vær obs på, at jeg bor på første sal.

Sessionerne jeg tilbyder i Hadsund er på 45 eller 60 minutter. De kortere sessioner på 30 minutter er stadig kun online.

Pris

En session med Healing og klarsyn | 60 minutter: 700,-

En session med Healing og klarsyn | 45 minutter: 550,-

Kontakt mig

På telefon: 26215686

Eller tryk på knappen nedenfor og udfyld kontaktformularen.

HEALER OG MODERNE SHAMAN

PER MYGIND

Jeg  anvender en kombination af healing og meditation for at hjælpe mine klienter med at opnå balance i krop og sind. Jeg har en empatisk og rolig tilgang og  tilpasser behandlingerne til den enkelte klients behov.

Hvad gør en healing?

Opdateres <3

I mellemtiden kan du læse lidt mere her

Find mig på sociale medier