Picture of Per Mygind

Per Mygind

Jeg anvender en kombination af healing og meditation for at hjælpe mine klienter med at opnå balance i krop og sind. Jeg har en empatisk og rolig tilgang og tilpasser behandlingerne til den enkelte klients behov.

Connect – Moderhealing

Healing

Connect - Moderhealing

Healingen varer 40 minutter og foregår via videomøde.

 

Vi er alle bundet sammen af bånd. Familiebånd, venskabsbånd og bånd, som bliver skabt i de enkelte møder. Et af de stærkeste bånd er familiebåndet og i den her healing er det båndet mellem mor/barn – støttet og båret af far.

Denne healing kom til mig i forlængelse af min egen mors bortgang. En kærlig og nærværende healing, som arbejder i hele dig og dit felt.

 

En kraftig form for kærlighed er kærlighed som bindes sammen af familiebånd og gener. Kraften i den gen-bårende kærlighed bliver styrket, renset og optimeret i denne healing. Tre feminine energier fører dig blidt igennem healingen.

 

Ønsker du særligt denne healing, så skriv det til mig, når du bestiller en tid.

 

 

Deling fra Sophia: 

Sidste uge oplevede jeg et større nærvær sammen med andre og jeg er mere lyttende. Det var også nemmere for mig at være sammen med familien end det plejer.

Jeg har fokus på ” Guds talegaver” som der kom ind under healing.

20% rabat i hele juli 2024

Skal du ud at rejse? -Eller være herhjemme?

Lige meget hvad, så kan du i Juli spare 20% på mine guidede meditationer (Og miniforløbet “Det hellige Maskuline). Ved brug af koden:

Sommer24

Du kan downloade lydfilerne og tage dem med i flyveren. På stranden. Eller i sauna.