Picture of Per Mygind

Per Mygind

Jeg anvender en kombination af healing og meditation for at hjælpe mine klienter med at opnå balance i krop og sind. Jeg har en empatisk og rolig tilgang og tilpasser behandlingerne til den enkelte klients behov.

Træk din energi hjem, fyld dig op med dit eget lys og hæv frekvensen

Prøveundervisninger med øvelser fra Den Indre Visdom

 

14/1 fra 10.00 til ca 11.00

Træk din energi hjem, fyld dig op med dit eget lys og hæv frekvensen

28/1 10.00 til ca 11.00

Træk din energi hjem, få jordforbindelse og vær i dit center

I denne undervisning, vil jeg guide dig igennem tre øvelser. Vi starter med at mærke vores udgangspunkt og løbende igennem øvelserne, mærker vi effekten af at trække vores energi hjem, blive fyldt pop med vores eget lys og hæve frekvensen.

Jeg vil også fortælle lidt om, hvordan du selv kan komme til at bruge værktøjerne og sætte skub i din personlige udvikling. Du kan eventuelt læse dette blogindlæg

I anledning af, at jeg starter som Mentor på Basisuddannelsen for Moderne Shamaisme i 2022 tilbyder jeg denne prøveundervisning.

Du kan læse mere om uddannelsen på skolens hjemmeside her

Jeg er én af flere mentorer. Hjemmesiden bliver snarest muligt opdateret med en oversigt over de mentorer, der kan vælges.

Tilmeld dig facebookgruppen her, for at være med live eller se optagelsen på replay

Jeg har selv været der

Der hvor der er spørgsmål. Der hvor der er lykke. Der hvor man ikke kan kende forskel på op og ned. Og der hvor man føler sig som som en del af altet.

Med den rejse jeg har været på, kan jeg hjælpe dig den samme vej. Eller rettere din egen vej. For på Basisuddannelsen kommer du nemlig til at gå din egen vej, men med støtte og vejledning fra videoundervisningen fra Marianne Lane samt støtten i det at have en mentor til spørgsmål, vejledning, delinger, forundringer og glæde.

Jeg har selv gået på Basisuddannelsen (Fra før det hed Basisuddannelsen) og er i skrivende stund ved at afslutte overbygningen på Visdomsskolen. Derudover har jeg været på flere af Mariannes kurser.