Picture of Per Mygind

Per Mygind

Jeg anvender en kombination af healing og meditation for at hjælpe mine klienter med at opnå balance i krop og sind. Jeg har en empatisk og rolig tilgang og tilpasser behandlingerne til den enkelte klients behov.

Krystal Grid Healing

Healing

Krystal Grid Healing

Krystal Grid Healing varighed: 60 minutter (Selve healingen tager ca 45-50 minutter).

Online – Link tilsendes.

Når du har tilmeldt dig og betalt, sender jeg dig en mail med forslag til et tidspunkt for healingen.

Under healingen guider jeg dig og fortæller hvor jeg mærker energien arbejde. Der er plads til delinger undervejs.

Krystal Griddet (Krystal gitteret) er en del af det universelle chakrasystem. Hvorimod det chakrasystem, som vi kender tilhører vores jordiske krop.

Under healingen bliver du løftet op på de universelle planer og healingen starter yderst i energisystemet, hvorefter den arbejder sig længere ind mod de fysiske lag. Måske du har hørt flere tale om de nye chakraer. Et af dem, er stjernechakraet som, som jeg ser det giver adgang til det universelle chakrasystem – Krystal Griddet.

Hvorfor hedder det krystal Grid Healing?

De første gange jeg kom i kontakt med healingen viste det sig for mig som krystaller rundt om kroppen, som var sat sammen med energibaner. Blandt andet så jeg  en stor skål med åbningen nedad på toppen af hovedet.

Den lignede perlemor. Rundt om resten af kroppen så jeg krystaller i forskellige farver, størrelser og former hvor nogle af krystallerne var mere falmede i farverne i starten af healingen. Da healingen var færdig, lyste de alle.

Efterhånden som jeg fik givet healingen nogle gange blev jeg opmærksom på, at den også arbejdede i de ydre dele af vores energisystem. Jeg så krystallerne længere ude fra kroppen end tidligere. Stadig sammenhængene, ligesom jeg oplevede det første gang.

Kort fortalt

Så arbejder Krystal Grid Healingen i det universelle chakrasystem som spejler sig ind i vores jordiske chakrasytem.

Udtalelser om Krystal Grid Healingen

Per Mygind er en rigtig dygtig healer. Jeg mærkede med det samme at healingen tog fat, og undervejs mærkede jeg meget tydeligt, hvordan der blev arbejdet i min energi og min krop. Desuden er Per et utrolig behageligt menneske, så det føles meget trygt at være under behandling af ham.

Rie Jespersen

Tak for en skøn oplevelse med “Krystal Grid Healing”. Det gav mig healing ind i et dybt tema, og hele seancen oplevede jeg som en slags transformation fra puppe til sommerfugl. Per udstråler et nærvær og en ro som det er nemt at læne sig trygt ind i.

Maria Sophia Citrine❤