Picture of Per Mygind

Per Mygind

Jeg anvender en kombination af healing og meditation for at hjælpe mine klienter med at opnå balance i krop og sind. Jeg har en empatisk og rolig tilgang og tilpasser behandlingerne til den enkelte klients behov.

Guidet meditation – Læs om mine meditationer og modtag gratis healing

Guidet meditation. Hvad er det?

Jeg har lavet nogle gratis meditationer til dig, som du kan prøve. En guidet meditation er, når det kommer fra min hånd en meditation med indlagt healing, hvor jeg guider dig igennem. Ofte er der noget af mit meditationsmusik i baggrunden, som hjælper dig med at fokusere. Nogle gange er jeg stille under en guidet meditation, men starter altid med at byde velkommen og hjælper dig i gang.

 

Her er en guidet meditation Hvor du modtager healing med Kristi Lys:

 

Hvordan kan du have en healing på en youtube-video?

Videoer med indlagt healing/energi kan fungere på flere måder: Den ene er et “link” der ligger i videoen, som bliver aktiveret, når du sætter videoen i gang og holder intentionen på at tage imod. Når det er et link, kommer energien ikke fra mig. Jeg har egentlig bare oprettet linket til dig og derfor koster det mig ikke energi. Så om der er 1 eller 100 der ser videoen på en dag, betyder ikke noget for mig.

Den anden metode trækker energi fra mig, som healer. Og det kan mærkes, hvis der er mange, der ser videoen på samme tid. Nogle healinger er dog mere skånsomme end andre.

Metoden til at lave denne form for talisman (som det i virkeligheden er) har jeg lært af min læremester Marianne Lane. Kurset er dog blevet overtaget af Karina Bundgaard, som ligesom Marianne er en super undervider og ny tids shaman.

Meditationsmusikken i mine videoer:

Er helt hjemmelavet. Jeg startede som trommeslager i 1985 og spiller stadig trommer. Mit meditationsmusik er dog meget flydende og har kun i få tilfælde deciderede rytmer.

Udover de gratis meditationer har jeg lavet en lille pakke bestående af meditationsmusik og guidede meditationer.

http://per-mygind.dk/produkt/laer-at-meditere-minikursus-meditation/

 

 

Her har du et link til min side  med mere gratis indhold:

Gratis healing og meditationsmusik