Picture of Per Mygind

Per Mygind

Jeg anvender en kombination af healing og meditation for at hjælpe mine klienter med at opnå balance i krop og sind. Jeg har en empatisk og rolig tilgang og tilpasser behandlingerne til den enkelte klients behov.

Healingen fra Aggersborg – En uventet udflugt

Her er historien om, hvordan en hyggetur i efterårsferien blev til “healingen fra Aggersborg”

 

Ahh. Efterårsferie

I slutningen af efterårsferien (2017) spurgte min kone mig om ikke vi skulle tage ud og se noget i anledning af ferien. Nærmere bestemt Aggersborg, som ligger omkring Løgstør ved Limfjorden. Min første tanke var, at en times kørsel hver vej måske var for meget bare for at se en græsmark. Historien om Aggersborg er da sådan set spændende, men så meget er der heller ikke tilbage af den oprindelige borg. Faktisk er der kun en græsmark og en jordvold, der markerer resterne af borgen. -Og et hus med en lille udstilling.

I dagene optil havde jeg fundet ud af, at jeg havde fået evnen til at kunne mærke ind i mig selv og spørge mine guider til råds. Ikke lange samtaler, men jeg kunne mærke “ja” og “nej”. Så jeg spurgte ind til om vi skulle til Aggersborg. “Ja”, kom svaret fra Maria Magdalene. Ok. Så langt så godt. Jeg spurgte lidt mere ind og fik stille og roligt fundet ud af, at jeg skulle til Aggersborg og have en energi/healing med hjem! -Jeg kender flere, som rejser verden rundt og får adgang til nye energier. Det er oftest noget, som kræver flere dages arbejde og støtte fra en stor gruppe mennesker, netop fordi at det er hårdt arbejde. Men jeg fik at vide at det kun tog ti minutter. Hmm. Kan det nu også passe. Guiderne må ikke som sådan lyve, men de må gerne guide én i den rigtige retning, så det var også en mulighed at de bare ville få mig afsted til vikingeborgen ved at lokke med ganske lidt arbejde og så måske ændre tidsplanen, når vi var deroppe.

Turen går mod Aggersborg

Jeg synes alligevel at det var spændende nok til at jeg lavede os en termokande med kaffe og vi kørte mod Aggersborg.

Energien startede stille og roligt med at arbejde, da vi nærmede os og jeg fik høje hyletoner for ørerne. Det plejer at være tegn på at frekvensen bliver hævet. Det bliver den tit under energiarbejde. Efter at vi havde set udstillingen gik vi mod resterne af den gamle borg. Det der var tilbage var en jordvold med fire “indgange” placeret mod nord, syd, øst og vest.

Se et luftfoto af området her.

Min kone og jeg startede ved indgangen mod nord og gik hele vejen rundt på volden indtil vi kom tilbage, hvor vi startede. Derefter gik vi ind i midten, som er markeret med en sten. Vi satte os på stenen og jeg gik i gang med…. Tja, det var første gang, så jeg ved ikke helt hvad jeg gjorde. Men jeg sad og prøvede at fornemme, hvornår jeg havde siddet der længe nok. Og det passede faktisk meget godt med den tid, som Maria Magdalene havde varslet. Lidt over 10 minutter, tog det. Nå, men var det så det? -Det var jo egentlig stille og roligt og der var ikke en stor afslutning med fyrværkeri. Jeg kom lidt i tvivl igen, om der overhovedet var noget om snakken. Men lige meget hvad, så havde det vist sig at området var et besøg værd. Der var om ikke andet en smuk udsigt ud over Limfjorden og udstillingen var også meget godt lavet.

Et besøg i kirken

Vi gik op til kirken, som ligger lige ved siden af den gamle jordvold. Min kone tog i døren og den gik op. Døren føltes som om at den skulle have været låst, men låsen var defekt. Vi gik ind og kiggede os omkring. Kirken var simpel men interessant. En flot lille landsbykirke. Der var også noget energi i kirken og jeg fik tanken om ikke jeg måske skulle fortsætte der, men at modtage energien. Det blev til anden del af healingen fra Aggersborg.

Det blev en helt anden udflugt end normalt. Jeg kom hjem med en healing, som jeg kan bruge, ikke bare på mig selv, men også når jeg healer andre. Det er så stort for mig at få adgang til sådan en energi. Den får nok et andet navn på et tidspunkt, men lige nu er det “healingen fra Aggersborg.

Hvad kan healingen fra Aggersborg?

Det er jeg stadig ved at finde ud af. Men min fornemmelse indtil videre er, at det er en healing, som hjælper med at finde svaret i dig selv, samtidig med at du modtager inputs fra omverden. Den synlige og ikke-synlige. Healingen hjælper med at “sortere”, så svaret i dig bliver så rent og ægte som muligt. Første gang jeg gav healingen til en anden, så jeg et billede af djævelen. Ikke at han var med, men billedet stod for negative påvirkninger udefra, som går ind og manipulerer med sandheden og ændrer vores syn.

Jeg arbejder på at blive bedre til at kanalisere (til en start på skrift). Jeg tænkte at jeg vil prøve at give det et skud, med en beskrivelse af healingen:

Hvad kan healingen (kanaliseret)

Healingen fra Aggersborg arbejder i de udvekslingslag, som vi har med omverden. Udvekslinger, som ofte bliver fejltolket. Enten pga. afsenderen eller modtageren. Det kan også være bevidste “forkerte informationer”, som påvirker vores tankegang. Erfaringer fra dette og andre liv, giver os også en måde at handle på, som ikke altid er hensigtsmæssig. Healingen transformerer  de påvirkninger til erfaringer, som hjælper dig, frem for at skjule virkeligheden.

Optimized with PageSpeed Ninja