Picture of Per Mygind

Per Mygind

Jeg anvender en kombination af healing og meditation for at hjælpe mine klienter med at opnå balance i krop og sind. Jeg har en empatisk og rolig tilgang og tilpasser behandlingerne til den enkelte klients behov.

Sådan! En artikel i Familie Journalen

På en af de gode sommerdage i august

-kom Johan Isbrand forbi sammen med sin fotograf. Det var ikke bare en almindelig kaffeaftale. Johan skriver for Familie Journalen og var faldet over nogle af mine opslag på facebook. “Det der fjernhealing, du laver, lyder da egentlig meget interessant” havde Johan sagt til mig tidligere på året, hvor vi mødtes til et arrangement i Herning. Og så talte vi ikke mere om det, dén dag. Der gik noget tid og en dag kontaktede jeg Johan for at høre om det stadig havde interesse. Det havde det og da Johan alligevel skulle til Nordjylland, lavede vi en aftale og jeg fik fat på Naia, hvis historie også er med i artiklen. Jeg havde tidligere healet Naia med stor succes og jeg vidste at hun ikke ville stille op til et interview og lyve om effekten. Naia er nemlig selv journalist med høj morale og jeg var helt sikker på at hun ikke vil udtale sig, bare for at hjælpe mig, men derimod KUN pga. den faktiske effekt af healingen.

Her er Naias ord efter behandlingen (Hun fik forresten kun en enkelt healing over Skype).

Per er manden, der kan trylle – på afstand. Jeg havde ondt i og omkring min venstre nyre, men stod og skulle på ferie på Bali og var virkelig bekymret for, om smerterne skulle spolere ferien. Per fjernhealede mig, og jeg tilbragte 10 skønne dage på Bali – uden smerter. Da jeg kom hjem, kom smerterne gradvist igen, og en tur til sygehuset afslørede, at det var nyresten. Men – har du ondt, så kontakt Per og se, om han også kan “trylle” for dig ?

Naia

Så var det hele på plads. En “case”, nemlig Naia. En Journalist og fotograf. Min Kone, som er en del af interviewet og en dato.

Der var bare et lille “men”.

Familie Journalen har nemlig nogle retningslinjer for deres indhold. Ligesom alle andre blade og aviser, så det er der sådan set ikke noget galt i. Og healing og anden alternativ behandling er ikke noget De normalt gør i.

Men Johan var i nærheden og havde tiden til interviewet, så han kom forbi og tog chancen. Og det var godt.

Efter nogle timers kaffe, snak og fotosession havde Johan stof, til det, der blev artiklen i bladet. En god artikel om kærlighed, en tur til Bali og healing. En artikel, som måske får nogle til at prøve healing, eller måske bare læse om det til en start.

De fleste forældre har nok sagt “hvordan kan du vide at du ikke kan lide det. Du har jo ikke engang smagt på det”.

Jeg har selv gået i mange år uden at have fået healing (eller tænkt at det kunne være godt for mig). Men med den nye mulighed for at modtage healing på f.eks. YouTube åbnede en helt ny verden for mig. Derfor synes jeg også at man skal prøve.

Så tak til Familie Journalen

-for at give, ikke mindst mig, chancen for at blive set. Men også andre muligheden for at se.

 

 

Om Per

Per er Ny Tids Healer, der arbejder sammen med guiderne: Kristus, Maria Magdalene, Kwan Yin, Merlin, Hvide Ørn og Ashtatara. Per er under uddannelse hos Shaman Marianne Lane.

Per Mygind