Kwan Yin Hjertehealing – Meditationsmusik med healing

Per Mygind

Per Mygind

Jeg anvender en kombination af healing og meditation for at hjælpe mine klienter med at opnå balance i krop og sind. Jeg har en empatisk og rolig tilgang og tilpasser behandlingerne til den enkelte klients behov.

Kwan Yin Hjertehealing – Meditationsmusik med healing

Kwan Yin Hjertehealing er i skrivende stund den nyeste energi, som jeg har modtaget.

Jeg blev for nyligt, af Karina Bundgaard gjort opmærksom på at Kwan Yin har fulgt mig noget tid. -Et par måneder, ca. Og hun har givet mig min egen hjerteåbning som faldt på plads, på Karinas onlinekursus “healing af sorg, længsel og uforløste bindinger i hjertet”, som netop er Kwan Yins hjertehealing.

Du kan prøve healingen her i videoen. Men energien bliver også lagt til min “intuitive healing“, hvor den arbejder tæt sammen med mine andre healingsenergier og giver dig den bedst mulige healing.

Jeg har fundet flere oversættelser og betydninger af Kwan Yins navn. Bla:

*Hende der hører bønner.

*Hende som lytter til verdens gråd.

*Den, der opfatter lyd.

 

Jeg ved ikke hvilken betydning, der er mest korrekt, men i bund og grund ser jeg det som samme betydning, hvor “Den, der opfatter lyd” måske er den bedst beskrivende, da den også indeholder de to andre betydninger. -Måske jeg kan spørge hende selv en dag 🙂

Kwan Yin er kendt som en barmhjertig, guddommelig moder. Østens svar på Jomfru Maria. Flere mener, at de udspringer af samme sjæl.