Picture of Per Mygind

Per Mygind

Jeg anvender en kombination af healing og meditation for at hjælpe mine klienter med at opnå balance i krop og sind. Jeg har en empatisk og rolig tilgang og tilpasser behandlingerne til den enkelte klients behov.

Svar om healing – Skoleopgave

Jeg er blevet kontaktet et par gange af skoleelever, som laver opgave om healing og derfor søgte svar om healing og healere. Senest på mail. Så jeg tænkte “hvorfor ikke smide mit svar på min hjemmeside”. Og det gør jeg så 🙂 Healing er jo en sjov størrelse… -Og meget svær at beskrive. De fleste religioner har jo prøvet at sætte ansigt på nogle af de skabene energier og de universelle love uden at de i virkelighed er kommet frem til et entydigt resultat. Vi forstår det ikke fuldt ud og vi kan ikke lave en arbejdstegning, der viser hvordan det hænger sammen. Men jeg har alligevel givet det et skud og har givet nogle lidt rodede og luftige svar på noget, som egentlig ligner simple spørgsmål 🙂

 

Hvordan healer man folk?
Hvordan var din første gang du healede nogle?
Bliver man født som en healer eller er det noget man bliver?
 

Der findes forskellige måder at heale på. Så Hvis I spørger forskellige healere, kan det være at I får forskellige svar 🙂

Vi består alle af energi. Vores fysiske krop er energi og feltet rundt omkring os er energi. -Feltet rundt omkring os er det, som nogle kalder aura. Kroppen og auraen påvirker hinanden, så en psykisk oplevelse kan sætte sig som et “traume” i kroppen og give spændinger i f.eks. nakken. Og den anden vej rundt, kan et brækket ben sætte spor i feltet rundt omkring os.

Så når jeg healer, påvirker jeg feltet rundt omkring os og det kan så gå ind og påvirke kroppen og/eller vores måde at tænke på.

Helt konkret sætter jeg mig ned og slapper af og fokuserer på at være “midt” i mig selv i et punkt under hjertet og over solar plexus midt inde i kroppen. Så forbinder jeg mig til den, som skal have healing. (Så kan jeg mærke den andens energi rundt om kroppen). Og så sætter jeg intentionen på at heale med en bestemt energi. -Det kan f. eks være en kærlighedshealing, hvor jeg sender kærlighed eller en healing, hvor jeg stabiliserer feltet omkring en person.

Afhængig af den type healingsenergi jeg bruger, tager en healing mellem 20 og 60 minutter.

De fleste healinger må man ikke bruge uden at spørge om lov, fordi man går ind i en persons private felt.

Healingsenergierne kommer “udefra”

-Og nogle siger at de kommer fra Gud. Andre kalder det universet og nogle kalder det lyset. Men lige meget hvad man tror på og hvad man kalder det, kommer de fra samme sted. -Det betyder at jeg som healer “kun” får hjælp udefra og ikke bruger af min egen energi.

De fleste af os kan “et eller andet” når vi bliver født, men de færreste af os er klar over det og bruger det. Men et godt eksempel er mødre, som har noget helt særligt med deres barn. De sender, ubevidst, healing til deres børn i form af bla. kærlighed.

Jeg har gået på nogle kurser, hvor jeg har lært at heale og få kontakt til nogle energier. Nu begynder det så at blive RIGTIGT syret 🙂 -På sådan et kursus bliver det nemlig “programmeret” ind i os. Så selv om energierne ligger “derude” og alle i teorien har adgang til at bruge dem, så bliver erfaringen i at bruge dem kodet i kroppen. Lidt ligesom at vågne op en dag og så kunne køre på cykel uden aldrig at have øvet sig 🙂 -Så alle kan faktisk lære det, hvis de vil.

Og fordi at energierne ligger til rådighed i universet og jordens felt, så kan det også lade sig gøre at heale på afstand, fordi energien ikke kommer fra mig selv.

 

Starten

For to år siden tænkte jeg at “ja ja, det kan da godt være at man kan heale, meeeeen….” En dag fik jeg så selv en healing, hvor jeg kunne mærke alle mulige ting og så nogle billeder i korte glimt. Og det var vildt 🙂 -Så begyndte jeg at modtage nogle healinger på youtube og komme på nogle kurser og lære det selv. Jeg kan faktisk ikke nøjagtigt huske den første gang jeg healede en anden, men i starten var jeg usikker på om det overhovedet kunne lade sig gøre. Jeg kunne jo selv mærke noget, men hvad nu hvis den jeg healede ikke kunne mærke det? -Stille og roligt har jeg så fundet ud af, at det kan de 🙂

Så det korte svar på den første gang jeg healede er: Det var stort 🙂 -Så stor at det ikke var til at tro på.