Picture of Per Mygind

Per Mygind

Jeg anvender en kombination af healing og meditation for at hjælpe mine klienter med at opnå balance i krop og sind. Jeg har en empatisk og rolig tilgang og tilpasser behandlingerne til den enkelte klients behov.

Nu tilbyder jeg sessioner med healing og klarsyn i Hadsund

Nu kan du få en healing i Hadsund, samtidig med, at jeg stadig udbyder healinger online.

Healingerne i Hadsund er sessioner på henholdsvis 45 minutter og 60 minutter. Sessionerne vil blive optaget, så du får en lydfil med dig til genlyt. De kortere healinger på 30 minutter, gives indtil videre kun online.

Så kommer du fra Hadsund, Randers, Hobro, Aalborg eller nogle af byerne i det område, ja så er jeg ikke langt væk, hvis du vil mødes til din næste healing.

Du vil blive tilbudt en kop te, kaffe, vand og måske endda et stykke chokolade eller noget andet lækkert.

Der er fine parkeringsmuligheder lige uden for døren. Vær obs på, at jeg holder til på første sal, hvis du er dårligt gående.