Picture of Per Mygind

Per Mygind

Jeg anvender en kombination af healing og meditation for at hjælpe mine klienter med at opnå balance i krop og sind. Jeg har en empatisk og rolig tilgang og tilpasser behandlingerne til den enkelte klients behov.

Shamanportalen på Hohøj ved Mariager

Christa Malherbe, Kamilla Landsholt og jeg – Tilsammen Shamanportalen – Har planlagt den næste tur, som går til Hohøj ved Mariager. Så faktisk under 20 minutters kørsel fra Hadsund, hvor jeg jo flyttede til for ganske nyligt.

Mere om turen til Høhøj

Dato: 12/11-2023. Kl 12.00 – 15.00 (Hvis mange deltagere, fortsætter vi til kl 16.00)

*Healing*
*Portalarbejde*
*Talisman med personlig læsning*

Pris: 299,-
Deltag i energien: 199,–

Velkommen på tur til Hohøj ved Mariager med Shamanportalen.

Her åbner vi til energien, kraften og mulighederne med temaet:
‘Barn af Solen’.

Som deltager modtager du intens healing og bevidsthedsberøring, der er fuldstændigt tilpasset dig og dit udgangspunkt her og nu. Vi holder feltet for dig, åbner til klarsyn og læser ind i energien – healingen og temaet – der åbner sig ved Hohøj. Arbejdet vil være en personlig proces med healing og balanceret bevidsthedsudvidelse for dig som deltager.

Healingen bygger sig op i dagene inden og folder sig ud i tiden derefter. I den proces holder vi fortsat et støttende felt omkring dig. Dit unikke udgangspunkt bidrager samtidig til et fælles arbejde for Jorden, ind i den nye tids felt.

På selve dagen aktiverer vi en personlig talisman til dig, og bruger vores klarsyn til at læse ind i hvad den særligt støtter dig i. Tag et smykke, en krystal eller lignende med, som du gerne vil have skal være din talisman.

I tilfælde af regn, er der mulighed for at være i et lille hus i nærheden af Hohøj.