Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/f/d/8/permygind.dk/httpd.www/2023/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/f/d/8/permygind.dk/httpd.www/2023/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/f/d/8/permygind.dk/httpd.www/2023/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/f/d/8/permygind.dk/httpd.www/2023/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Webshop - Per Mygind

Webshop

Per Mygind

Per Mygind

Jeg anvender en kombination af healing og meditation for at hjælpe mine klienter med at opnå balance i krop og sind. Jeg har en empatisk og rolig tilgang og tilpasser behandlingerne til den enkelte klients behov.

Webshop

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/f/d/8/permygind.dk/httpd.www/2023/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Webshop og whau!

Jeg er nu officielt healer. Det har kostet nogle overvejelser at få lavet en hjemmeside og webshop. Men jeg har haft gode erfaringer, med dem jeg har healet, så nu har jeg altså taget springet.

Og med det, følger selvfølgelig også en webshop, hvor du kan bestille en behandling. Shoppen er stadig på teststadiet, men er fuldt funktionsdygtig. I webshoppen finder du hurtigt den behandling, som passer dig bedst. Du kan blandt andet få en “Soul Body Fusion” som er en energi, som blev bragt til jorden af Jonette Crowley.

Det er sikkert at betale med visa/dankort igennem paypal, men er du alligevel usikker, kan du sende mig en mail på behandling@per-mygind.dk.

Har du andre ønsker eller forespørgsler? Så er du også hjertelig velkommen til at kontakte mig.