Picture of Per Mygind

Per Mygind

Jeg anvender en kombination af healing og meditation for at hjælpe mine klienter med at opnå balance i krop og sind. Jeg har en empatisk og rolig tilgang og tilpasser behandlingerne til den enkelte klients behov.

Om Google og en drage

Jeg har ikke klarsyn. Ikke særlig meget, i hvert fald. Men en gang imellem ser jeg nogle glimt og i dag skal handle om et af de glimt.

Billedet jeg så var en rigtig fin, lilla drage med fyldige læber og lange øjenvipper. Faktisk lignede den dragen fra Shrek-filmene, hvis I har set den. Så det jeg indtil videre vidste var at der var tale om en drage. En feminin én af slagsen.

fønix - drage

“Min” shaman Marianne Lane havde fornyligt inden fået kontakt til en guide, der kalder sig Dragemesteren i forbindelse med en tur til Bhutan for at hente en energi til jorden i forbindelse med hendes gralsrejser. Og da jeg senere skulle på kursus i at bruge energien, blev jeg nødt til at spørge hende til råds. Både på grund af hendes kendskab til drager og dragemesteren, men også hendes skarpe klarsyn.

Svaret var. Ja… Svaret var at jeg selv ved hvad det handler om, når det er tid.. Hmm. Nå men så må jeg vente. De par ting, som jeg dog fik at vide var at Dragemesteren er en maskulin energi og at min drage havde en kobling til Bhutan-healingen. Så langt, så godt.

Så er det jo godt at vi har Google! -Efter lidt søgen frem og tilbage på nettet kom jeg frem til at den feminine modpart til drageenergi (som åbenbart altid er maskulin) er en fønix, som er symbol for genopstandelse. Og sammenhængen mellem Bhutan og genopstandelse? -Det er såmænd at den næste og sidste rejse i forbindelse med gralsarbejdet handler om at hente en energi til jorden i Japan først i november, hvor temaet er: genopstandelse/genfødsel.

Jeg er lidt spændt. Måske får jeg min store åbning? Proppen, der flyver af champagneflasken og et skarpt klarsyn vælter frem. Jeg ved det ikke. Indtil videre er det kun en tolkning. Og kan man overhovedet bruge google og detektivarbejde til noget i den her sammenhæng? Måske. Guiderne giver os nogle hints og clues, som De tror vi kan bruge til noget. Måske skal jeg have et mål, der hedder Japan. Måske sker der det, som skal ske om jeg ved det eller ej. Måske møder jeg en dag dragen, som kommer af en helt anden grund, end jeg troede.

 

Det eneste jeg ved er at jeg har set en drage.