Picture of Per Mygind

Per Mygind

Jeg anvender en kombination af healing og meditation for at hjælpe mine klienter med at opnå balance i krop og sind. Jeg har en empatisk og rolig tilgang og tilpasser behandlingerne til den enkelte klients behov.

Meditation med Mark

Jeg er blevet guidet til at lave en meditation med Mark. Eller rettere: En meditationsrække. Jeg har tidligere holdt meditationer/meditationsrækker med Frans og Clara af Assisi, Kristus og andre guider, som har været med på sidelinien. Og nu er turen kommet til Mark. Jeg fik kontakt til Mark under en personlig meditation af Jonette Crowley her i sommer (2018). Under meditationen, mærkede jeg en bevidsthed, som jeg ikke har mærket tidligere. Det gik hurtigt op for mig, at det var Mark (Jonette er så vidt jeg ved den første, som fik kontakt til Mark). Hvis de andre guider føles som fodbolde, så føles Mark som en ballon. Måske endda en blå heliumballon 🙂 -I meditationerne, kan det være at jeg bliver lidt klogere på, hvad han er for en. Billedet af en ballon er alligevel lidt unuanceret, selvom det føles rigtigt lige nu.

Tryk på billedet, for at læse mere og tilmelde dig.

Meditation med Mark 1
Ved tilmelding, får du tilsendt et link 15-30 minutter før start. Fredag d. 31/8 kl 16.00-18.00 Jeg er blevet vejledt til, at temaerne for de enkelte meditationer skal dukke op hen ad vejen. Så temaet for den kommende meditation i rækken først bliver offentliggjort et par dage før afholdelse. Den 10/8-18 havde jeg min første meditation med Mark. Ikke den første i den nye meditationsrække, men i “Cirklen”. En kort række på fire meditationer hvor der har været forskellige guider med. Og i den sidste kom Mark altså forbi.

Læs hvad jeg skrev på facebook efter min meditation med Mark

Er vi brikker i et puslespil? Det var i hvert fald det billede, som jeg fik i den seneste meditation, hvor temaet var Fællesskab. Vi er puslespilsbrikker på den måde, at vores energisystem interagerer med omverden, og det kan være skævvredet og så har vi svært ved at “falde i hak” med andre mennesker. (Og det samme gælder naturligvis også dem, som vi interagerer med og deres energisystem). Meditationen var, som jeg havde fornemmet på forhånd guidet af Mark. Mark har en erfaring i at være en del af et fællesskab, som art. Det er vi mennesker ikke helt så erfarne i, endnu.  Hvis du finder på plads i dig selv, finder du på plads i fællesskabet <3

Her finder du min tidligere meditationsrække “Troen i Dig Selv” og episoden af Cirklen, hvor Mark var med

Optimized with PageSpeed Ninja