Picture of Per Mygind

Per Mygind

Jeg anvender en kombination af healing og meditation for at hjælpe mine klienter med at opnå balance i krop og sind. Jeg har en empatisk og rolig tilgang og tilpasser behandlingerne til den enkelte klients behov.

Cirklen – Gruppehealing online

  • Cirklen gruppehealing 2. gang
  • Cirklen gruppehealing 2. gang

Cirklen – Gruppehealing

 

Symbolet Cirklen står for samarbejde – Sammenhold – Udveksling og Fællesskab, Når du er med til “cirklen gruppehealing” er det netop et fællesskab og et rum for udveksling vi danner.

Cirklen gruppehealing 1. gang

Hver anden fredag fra 16.30-17.30 afholder jeg gruppehealing online. (Er der ferie/helligdage og lignende, kan meditationerne blive rykket). Det at det er online gør, at du kan deltage hjemmefra via telefon, tablet eller PC.

Healingerne er kanaliserede, hvilket betyder at jeg stiller mig til rådighed som kanal for det, der måtte komme. Jeg bruger den nye tids energier og åbninger, som gør at det, der kommer igennem er sundt og godt. Der er én eller flere guider med under arbejdet.

Der er plads til max. 10 deltagere online i gruppehealingerne pr. gang. Derudover, kan du efterfølgende købe adgang via optaget video. Her er der ingen begrænsning for antal deltagere.

Det koster 50 kr. pr. gang at deltage og hver modtager bliver favnet og healet individuelt.

Healingerne er individuelle, så du behøver ikke deltage alle gangene eller tage dem i rækkefølge.

Temaerne for de fire første gange er:

Universel kærlighed

Kraften i dig selv

Land i dig selv

Fællesskab

(Der er mulighed for ændringer)

Optimized with PageSpeed Ninja