Picture of Per Mygind

Per Mygind

Jeg anvender en kombination af healing og meditation for at hjælpe mine klienter med at opnå balance i krop og sind. Jeg har en empatisk og rolig tilgang og tilpasser behandlingerne til den enkelte klients behov.

Dobbelthealing – Med Kamilla Landsholt

Tiden er til samarbejde
Tiden er til samklang og udveksling

Som Kamilla og Jeg skriver på vores nye hjemmeside. Vi har arbejdet sammen noget tid og vi har udvekslet healinger. Og nu har vi så fået den ide at give healinger sammen.


Og allerede de første dobbelthealinger vi gav, har givet os positiv feedback og nogle dejlige stunder. Udover samspillet i energien er der også noget i som modtager at opleve at der er to på en gang, som er der for deres skyld. Man bliver centrum på en anden måde end ved en 1:1 session.

Og energimæssigt supplerer vi hinanden rigtig godt. Samtidig med at vi har en meget ens tilgang til tingene og et helhedssyn, som stemmer overens.

Og som vi også skriver på hjemmesiden:

En gang imellem møder man nogen, hvor et spirituelt samarbejde på tværs virker helt rigtigt. Sådan var det også med os – et samarbejde, hvor vi inspirerer og støtter hinanden, både i energien og det praktiske arbejde.

Vi ønsker at vores klienter kan mærke vores begejstring, og blive en del af vores fællesrum for en stund.

Måske du har fået lyst til at være i centrum i en dobbelthealing?


Se mere på
https://www.nytidshealing.dk/dobbelthealing/

 

Og du kan selvfølgelig også stadig bestille en session hos mig:

Healing priser og bestilling


Kram, Per