Erkendelsestilstanden fra Assisi

Per Mygind

Per Mygind

Jeg anvender en kombination af healing og meditation for at hjælpe mine klienter med at opnå balance i krop og sind. Jeg har en empatisk og rolig tilgang og tilpasser behandlingerne til den enkelte klients behov.

Erkendelsestilstanden fra Assisi

I sensommeren 2019 var min kone og jeg i Assisi. Vi kan godt lide at rejse og prøver at komme afsted en til to gange om året. Men denne gang var lidt anderledes.. Jeg lå en eftermiddag på sofaen og skulle have en lille lur. Og pludselig kom der en besked til mig. “Du skal til Assisi og lave noget energiarbejde og det skal være i september”. Da jeg senere fortalte min kone det, sagde hun “Okay”. Og så var det ligesom sat i gang. Jeg har tidligere lavet energiarbejde med Frans af Assisi, så jeg er ikke i tvivl om, at beskeden kom fra ham.

Nu spoler vi lidt frem. Vi sidder i toget mod Assisi fra banegården i Rom. Vi nærmer os Assisi og pludselig dukker byen op. Lidt oppe ad et bjerg ligger Assisi og Basilica di San Francesco.

Jeg håber at få opdateret med resten af historien <3 -Indtil da, kan du læse mit blogindlæg om de steder, som jeg besøgte i området og som alle var delelementer af erkendelsestilstanden fra Assisi. Læs indlæg

 

Nedenfor modtager du healingen “Erkendelsestilstanden fra Assisi”, som er resultatet af min rejse og mit arbejde.

Afspil video