Picture of Per Mygind

Per Mygind

Jeg anvender en kombination af healing og meditation for at hjælpe mine klienter med at opnå balance i krop og sind. Jeg har en empatisk og rolig tilgang og tilpasser behandlingerne til den enkelte klients behov.

En historie om mine guider – Sommer 2016

Jeg havde sådan gået og tænkt på hvem mine guider var og havde en lille fornemmelse indeni. Men de guider, som jeg tænkte på var tre af de “store”: Kristus, Maria Magdalene og Merlin. Men vil de overhovedet have mig som “projekt”?

fønix - drage

Jeg spurgte Marianne Lane, som jeg arbejder for og har kontakt med. Jeg havde egentlig regnet med et svar som: “Det får du at vide, når du er klar” eller navnet på en ukendt guide. -Og det havde sådan set også været godt nok. -Men sørme om ikke mine guider var (og er) de tre guider, som jeg selv havde tænkt. Nemlig Kristus, Maria Magdalene og Merlin. Det var stort. Jeg er meget taknemlig for de tre, også selv om jeg ikke kan se eller kommunikere direkte med dem. Men jeg ved de er der. -Og det er nok. Den følgende historie er i skrivende stund meget ny og meget personlig. Men jeg vil dele den med jer alligevel.

Da min mor døde i august 2016 sad jeg hos hende, sammen med min moster. Det var kun en time eller to før hun var på vej over på den anden side. Det var ikke mange dage efter at jeg havde fået sat navn på mine guider og jeg besluttede mig for at bede Kristus og Maria Magdalene om at komme og støtte os i processen. Jeg “placerede” Maria Magdalene for fodenden og Kristus på højre side af sengen, lige bag ved der, hvor jeg sad og lod dem stå og sende energi til os alle tre. Jeg sagde ikke noget om det. Efter et par minutter kiggede min moster på mig og spurgte om jeg også kunne se dem. Jeg svarede nej, men fortalte, hvad jeg havde gjort. Min moster nikkede. Hun havde set dem.

Jeg lærte at guider er der for at støtte, om man kan se dem eller ej. De kom, da jeg bad om det og jeg er sikker på at de var med hele vejen. Mon ikke også de passede på mig.