Picture of Per Mygind

Per Mygind

Jeg anvender en kombination af healing og meditation for at hjælpe mine klienter med at opnå balance i krop og sind. Jeg har en empatisk og rolig tilgang og tilpasser behandlingerne til den enkelte klients behov.

Har du brug for healing?

Har du brug for healing?
Der er gang i energierne i tiden (Og det har der sådan set været længe). Så hvis du er følsom, kan du være en af dem, som har mærket en ekstra træthed, udmattethed eller forvirring. Du kan også være en af dem, som ser Verden på en ny måde, flyver afsted, eller har det som om at du er blevet et nyt menneske.
Du kan også svinge imellem de to modpoler. Den ene dag fuld fart på og den næste dag træt og udkørt.
Og healing er for mig et værktøj, som netop støtter de processer som er din udvikling. Healing hjælper dig med frem, når det går hurtigt fremad.
Bliver det så lettere at være i? -Bevidstheden på at der sker noget og at du ikke er alene i det er i sig selv en stor støtte og healing kan hjælpe din sjæl på plads, som også er en kæmpe støtte. Og det at sjælen hjælpes på plads er netop noget af det der sker nu over alt på Jorden.
Men…. Bliver det så lettere at være i? Der vil nok stadig være nogle udsving hos mange. Det er nemlig en linedans nogle gange at være følsom og opmærksom på energierne. Men desto bedre du bliver til at se linedansen fra et andet perspektiv, desto bedre vil du blive til at acceptere det du oplever og mærker.
Det er lidt som at gå i motionscenter… Det er ikke altid sjovt at være der, men det du får med dig er det hele værd.
Så har du brug for healing? -Hvis du kan genkende det jeg har skrevet om, får du en kort liste over gratis videoer, som måske vil gøre dig godt.
 
 
 

Den første er “Erkendelsestilstanden fra Assisi”

Eller modtag en personlig healing (ca 40 min) for 700,-

Den næste er “Soul Body Fusion”

Der kan du få personlige sessioner for 750 på 3*25 min

Og den tredje video er “Hvil i dig selv”, med Kamilla og mig.

Vi tilbyder også en dobbelthealing til 1,250 for 45-60 min