Picture of Per Mygind

Per Mygind

Jeg anvender en kombination af healing og meditation for at hjælpe mine klienter med at opnå balance i krop og sind. Jeg har en empatisk og rolig tilgang og tilpasser behandlingerne til den enkelte klients behov.

Til hverdag og fest

Moderne Shamanisme er bedst 😉

Ja, det er jo sådan et ordspil man bruger en gang imellem. -Der findes naturligvis mange andre gode ting både til hverdag og fest 🙂

 

Men dette indlæg skal handle om Moderne Shamanisme og spiritualitet i hverdagen.

Det skal handle om værktøjer, som man jo egentlig burde lære i folkeskolen.

Det skal handle om at mærke sig selv og sine behov.

Det skal handle om fællesskab uden at ligne de andre.

 

Det første eksempel er dette indlæg. Jeg vil prøve at guide dig igennem det, som sker  både i mine tanker, energien og guidningen når jeg sidder med en tekst som denne med shamanistiske briller.

Det startede som en idé og det næste skridt var at “Mærke ind på” om det så også var en god idé, som skulle føres ud i livet. Og du læser indlægget nu, så det var absolut en god idé 🙂 Det næste skridt var at centrere mig selv. Ligesom at beslutte mig for at det nu er teksten, som jeg sidder med og fokusere på dén. En del af den centrering er at trække min energi hjem og fylde mig op med mit eget lys. (Og nu kaldte min kone lige på mig, så slipper jeg teksten og giver hende opmærksomheden). Jeg fokuserer på teksten igen og arbejder videre. -For at få inspiration, kan man bede om hjælp. Nogle arbejder med engle, andre med guider og andre kalder det bare “inspiration”. En guide eller bevidsthed, som de også kaldes, som er god til denne her type tekster er Hvide Ørn (White Eagle). Så ham kalder jeg på. -Teksten her er ikke kanaliseret, men inspireret.

Undervejs mærker jeg igen ind på teksten og jeg mærker nu, at der mangler noget. Du læser selvfølgelig den færdige tekst, men der, hvor jeg skal tilføje noget er i starten af dette afsnit. Tidligere startede det med: “Det første eksempel er dette indlæg. Det startede som en idé…”.

 

Det mærkes godt for nu og jeg kan gå videre.

 

Måske har du lagt mærke til at dit fokus som læser er anderledes? Der ligger nemlig en støtte i teksten. Ikke en healing, men en støtte til at være “det rigtige sted for at læse en tekst”. Måske du fanger det fokus, som jeg skrev om tidligere. Måske du føler en form for tæthed omkring dig uden at kunne sætte ord på? -Der er ikke noget rigtigt eller forkert. Måske du slet ikke har opdaget det.

Men så kan vi vi lave en lille øvelse:

  • Tag en dyb indånding
  • Brug lidt tid på at mærke dig selv (et minut eller to er fint)
  • Sæt intentionen på, at tage imod støtten i blogindlægget
  • Og læs videre

Måske det virker som mange ting at skulle igennem, bare for at skrive et blogindlæg. Men i virkeligheden, er det (ofte) ikke noget jeg tænker over. Det er lidt som at lære at cykle. Det er noget de fleste af os kan, men det ville være en udfordring at skulle beskrive hvordan vi holder balancen og kommer fremad på en cykel. Det er noget der sidder i os. Og det samme med flere af de værktøjer, som jeg bruger nu. Erfaringerne med at bruge værksøjerne er ligesom blevet kodet i mig og så har der naturligvis også været en periode, hvor jeg bevidst har valgt at bruge og træne de enkelte øvelser.

 

At træffe beslutninger

En af mine udfordringer har været at skulle “mærke ind” på en beslutning. Det vil sige at det svære har været for mig at koble tankerne fra imens. At se bort fra logikken. Jeg har netop aflyst en begivenhed på facebook. En nymånehealing, som jeg skulle have lavet sammen med Kamilla Landsholt, som jeg arbejder sammen med. På grund af sygdom, var det kun den ene af os, som kunne være med online og mine tanker sagde, at det ville være fint, at det netop bare var den ene af os (Der er trods alt en måned til næste gang). Men i energien føltes det anderledes. Det mærkes det til at vi skulle aflyse. Jeg prøvede naturligvis at høre nogle andre kollegaer om hvad de mærkede. Men kunne ikke få fat på nogle. -Og det er måske et vink med en vognstang om, at beslutningen skal træffes her og ikke der 🙂 -Og så blev den truffet. Og det mærkes godt. Og der er ingen grund til dårlig samvittighed. Det bedste for arbejdet var at aflyse <3

Og det er en af de ting, man kan bruge Moderne Shamaisme til. At vælge og vælge fra. Både valg, der skal træffes i forbindelse med ens virke, som Moderne Shaman/Healer/Claivoyant, men også valg i hverdagen.

 

Jeg vil ikke!

Ja, den sidder nok i mange af os. At skulle noget, som vi et eller andet sted ikke har lyst til. Som vi allerhelst vil være fri for. Det har jeg efterhånden prøvet en del gange og det er nok ikke sidste gang.. Men når din sjæl, dine guider og energien siger “Jo, det er lige noget for dig”, så har jeg fundet ud af, at det tit er rigtigt. Jeg har altid været genert indtil for få år siden, takket være min spirituelle udvikling. Så forestil dig at du var typen, som ikke rakte hånden op i skolen. Ikke turde tage telefonen (som barn). Ikke vil smalltalke med fremmede. (Eller for den sags skyld nogle man kendte en lille smule). Sådan en type var jeg. Så det første foredrag, den første gang på messe og den første gang jeg lavede en meditation online var absolut ikke noget, som jeg ville have valgt frivilligt. Men energien var der. Og støtten var der sammen med guidning. Så nogle dybe indåndinger blev taget og nogle udfordringer set i øjnene. Og nu elsker jeg at småsnakke med fremmede på messerne. Både kollegaer og interesserede.

Lige meget hvad vores udgangspunkt er, så har vi alle noget, hvor vi føler os trygge og noget som ligner en udfordring vi ikke har lyst til at tage op. Men når det trygge bliver en udfording og udfordringerne bliver trygge, så har vi muligheden for at udvikle os både på det menneskelige og det spirituelle plan. Og det starter og slutter med os selv. Selvom vi er støttede, guidede og elskede, er det oftest os selv, som sidder med bolden. Det kræver at vi siger ja og at vi tager skridtet frem. Tidligere skrev jeg om shamanistiske værktøjer, som blev kodet i mig. Også her er der et ansvar, for rent faktisk at bruge værktøjerne. Og når du så har truffet valget nok gange, så er det, at de begynder at glide ind af sig selv. Ligesom med cyklen. Der er det ikke nok at prøve at holde balancen én gang og så regne med at kan kan cykle 10 år senere. Du skal lige have erfaringen først.

 

Og nu vil jeg cykle videre ud i hverdagen 🙂

Optimized with PageSpeed Ninja