Picture of Per Mygind

Per Mygind

Jeg anvender en kombination af healing og meditation for at hjælpe mine klienter med at opnå balance i krop og sind. Jeg har en empatisk og rolig tilgang og tilpasser behandlingerne til den enkelte klients behov.

Tre nye og GRATIS Healinger på Youtube

Jeg havde et par dage, hvor der var gang i videoproduktionen. Det har ellers været lidt stille med det, her på det sidste. Men jeg fik lavet tre meget forskellige healinger/meditationer, som du kan nyde gratis.

Krystallernes rene energi som fjernhealing.
Stabilisering af det maskuline og det feminine med Frans og Clara af Assisi
Meditation med healing/støtte til at opløse og slippe “De syv dødssynder” -Misundelse, grådighed, vrede, hovmod, begær, fråseri og dovenskab.

Og selvfølgelig kan du finde masser af andre gratis healinger og meditationer på min YouTube-side. Og hvis du vil følge mig, kan du trykke på “Abonner” på min kanal.

Youtube Abonner