Picture of Per Mygind

Per Mygind

Jeg anvender en kombination af healing og meditation for at hjælpe mine klienter med at opnå balance i krop og sind. Jeg har en empatisk og rolig tilgang og tilpasser behandlingerne til den enkelte klients behov.

Krop-Sind-Ånd helsemesse 2022 i Aalborg

Endnu  engang er jeg at finde på messen i Aalborg. -Denne gang med min egen stand. Jeg har jo tidligere været afsted sammen med Marianne Lane og Solveig Radut, men i år er det anderledes.

Jeg er spændt og glæder mig. -Det er sådan set ikke nyt. Jeg plejer altid at glæde mig 🙂

Fra programmet:
Som noget nyt tilbyder Per Drop In Healing. Du vil kunne opleve alt fra en følelse af at blive velsignet og møde forståelse og kærlighed til større sjælskontakt og dyb healing. Uden tidsbestilling
Drop In Healing
Per Mygind
Stand nr. 04
Derudover holder jeg foredrag søndag kl 15.00

Få boostet din sjælskontakt
Foredrag v. Per Mygind
Søndag kl. 15.00 – 15.45 i Laugsstuen

Har du talt med din sjæl i dag?

På dette foredrag kommer du til at få boostet din sjælskontakt gennem healing, ord og opmærksomhed. Per bruger Moderne Shamanistiske metoder til at styrke kontakten og forbindelsen til din sjæl.

Vi går både som væsen og sjæl i vores dagligdag og netop de to komponenter gør os til et helt menneske. Men ikke alle har bevidsthed på sjælens bidrag og kompetencer og ikke alle ved hvordan de skal lytte til sjælens visdom og vejledning.

Under foredraget får alle deltagere styrket sjælskontakten i det omfang, som de er klar til. En del af foredraget vil foregå i stilhed med plads til egne oplevelser.

PER MYGIND
er healer og Moderne Shaman og er uddannet på Visdomsskolen for Moderne Shamanisme. I sit daglige arbejde med healing og energier, bruger Per Den Nye Tids muligheder, som er grundlaget for hans virke.

Energiarbejde og healing kommer i mange former og farver. Vi går alle og udveksler energi i det daglige, og healing er for de, der er klar til at arbejde bevidst med sig selv.

Jeg har selv gået vejen, – og går den stadig. Jeg kan hjælpe dig, med at gå din egen vej.

“En shaman er en kvinde eller mand som viljesbestemt ændrer sin bevidsthedstilstand med den hensigt, at kontakte eller rejse til en anden virkelighed for at hente kraft og visdom. Når denne opgave er udført, vender shamanen hjem for at bruge kraften og visdommen til at hjælpe sig selv eller andre.” (Antropolog Jonathan Horwitz, kilde: Wikipedia).

se mere om messen på www.daninfo.dk